Winkelwagen Geen producten

Bezorging

GRATIS bezorging van al onze boxsprings in heel Nederland en Vlaams-België !

Nadat u in de webwinkel uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een automatische e-mail met de bevestiging van de door u geplaatste bestelling. Tevens ontvangt u een e-mail en sms waarmee u de order zelf in kan plannen op een datum dat voor u uitkomt.


Op de Waddeneilanden kunnen we helaas niet leveren

Levertijden
De levertijd na ontvangst van bestelling is gemiddeld zo’n 10 werkdagen. De boxsprings worden in het algemeen binnen de één en dertien dagen bezorgd, afhankelijk van wanneer het voor u schikt en wat onze planning toelaat. Wilt u voordat u de boxspring besteld de leverdatum weten? Via de chat op de website bespreken we dit graag met u. 

Meer informatie over de levertijd? VRAAG HET DE CHAT!

Minimaal 2 dagen voor de dag van bezorging zal u een mail ontvangen met het dagdeel waarop de bezorger uw bed komt afleveren. Op de dag van bezorging zal u een track & trace op uw mail ontvangen waarmee u in de gaten kan houden waar de bezorger zich bevindt en wanneer hij ongeveer bij u zal zijn.

Kosten
De volledige bezorging boven de 250,00,- aankoop is altijd geheel gratis. De bezorgers bezorgen tot achter de voordeur. Mocht u het naar de eerste verdieping willen geleverd hebben, kunt u dit bij de chauffeur aangeven. Dit kost 10,-. Boxspring-deals.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade bij het naar boven brengen van het bed, dit is dus op eigen risico.

De voordeligste boxsprings van Nederland en België

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW