Winkelwagen Geen producten

Boxspring

Catogerie:» 1 Persoons boxspring » Twijfelaar boxspring » 2 Persoons boxspring » Elektrische boxspring » Opberg boxspring
Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Boxspringbedden: de complete slaapoplossing

Of u 's ochtends fris en uitgerust wakker wordt hangt in feite af van hoe goed uw nachtrust was. Als uw lichaam niet de juiste steun krijgt, is de kans op een onrustige slaap groot. Met andere woorden: de basis voor een goede nachtrust is het kiezen van het juiste bed.

Boxspringbedden zijn totaaloplossingen die gericht zijn op zowel design als comfort. Boxspringbedden zijn uit drie lagen opgebouwd. De onderste laag bestaat uit een boxspringmatras, waarop ofwel een springmatras ofwel een schuimmatras wordt gelegd. Voor optimaal comfort wordt als bovenste laag in de slaapoplossing een topmatras geplaatst. De topmatras zorgt er ook voor dat de vervelende gleuf in het midden van een tweepersoonsbed helemaal verdwijnt, zodat u op elke plaats in het bed even comfortabel ligt.

Als u kiest voor een boxspringbed van Boxspring-deals.nl, krijgt u een complete slaapoplossing, omdat alle bedden worden geleverd inclusief poten.

Bekijk onze verschillende boxspringbedden hier op onze website.

De voordeligste boxsprings van Nederland

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW